- SPECYFIKACJA WARUNKÓW ZAMÓWIENIA
- FORMULARZ OFERTY - ZAŁ. 1
- FORMULARZE WYCENY CZĘŚCI ZAMÓWIENIA:
Zał. 1.1. cz. 1 (PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE)
Zał. 1.2. cz. 2 (MIĘSO, WĘDLINY)
Zał. 1.3. cz. 3 (DRÓB)
Zał. 1.4. cz. 4 (ZIEMNIAKI)
Zał. 1.5 cz. 5 (RYBY)
Zał. 1.6. cz. 6 (WARZYWA I OWOCE)
Zał. 1.7. cz. 7 (NABIAŁ)
Zał. 1.8. cz. 8 (JAJA)
Zał. 1.9. cz. 9 (RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE)
- ŚWIADCZENIE WYKONAWCY Z ART. 125 UST. 1 USTAWY - ZAŁ. 2
- ŚWIADCZENIE WYKONAWCÓW Z ART. 117 UST. 4 USTAWY - ZAŁ. 3
- ROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY (PPU) - ZAŁ. 4
- IDENTYFIKATOR POSTĘPOWANIA - ZAŁ. 5